Club van 50

Wie DVO wil ondersteunen, kan nú lid worden van de Club van 50. Als ‘Vriend van DVO’ draagt u uw steentje bij aan het vervullen van wensen, die leven binnen de vereniging.

  • Wie kan er lid worden?
  • Iedereen die DVO een warm hart toedraagt: o.a. onze leden (individueel of als groep), kennissen van onze leden, vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere familieleden, evenals bedrijven en instellingen.

Hoe word je lid?
Via tussenkomst van een van onze leden, door het inschrijfformulier (op de achterkant van onze folder) ingevuld in de brievenbus van DVO te deponeren, of door u via de mail aan te melden: leomarinissen@dvo-dordrecht.nl
. U krijgt dan een inschrijfformulier opgestuurd.

Hoe hoog is de bijdrage?
Zoals de naam Club van 50 al zegt, kan de deelnemer voor een bedrag van teminste € 50,00 per jaar lid worden.

Wat zijn de voorwaarden?
De deelnemer machtigt DVO om de toegezegde bijdrage af te schrijven van zijn of haar rekening. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar en loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Elk nieuw jaar beslist ú of u weer wilt deelnemen aan deze leuke club. Via de mail of per post wordt u benaderd met het vriendelijke verzoek opnieuw lid te worden van de Club van 50.

Hoe wordt de bijdrage verantwoord?
Via de website worden de ‘Vrienden van DVO’ op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de Club van 50.

Waar wordt de bijdrage voor gebruikt?
De opbrengsten die binnenkomen via de Club van 50 gaan we gebruiken om wensen, die leven binnen de vereniging, te verwezenlijken.

Wat kan een deelnemer van de Club van 50 verwachten?
– Een vermelding op de website van DVO, indien gewenst.
– Eenmaal per jaar wordt een bijeenkomst georganiseerd waarbij het uiteindelijke doel bepaald wordt aan de hand van stemmen.
– U kan zelf gedurende het hele jaar ideeën aandragen, schriftelijk of online via leomarinissen@dvo-dordrecht.nl.
– Het belangrijkste is echter dat iedere deelnemer bijdraagt aan de toekomst van DVO! Dit wordt door de vereniging en haar leden bijzonder gewaardeerd.

Word ook ‘Vriend van DVO’ en meld je/u nu aan!
Dit initiatief wordt ondersteund door het bestuur van Gymnastiekvereniging DVO.