Wat een mooie laatste plaatsingswedstrijd was deze thuiswedstrijd voor onze springers. Mooie wedstrijd gesprongen door onze nieuwe E pupillen, Ilvy, Tara en Julian. Jullie hebben een mooi eerste seizoen gesprongen! Megan, Pepijn, Quinty en Liza springen al wat langer mee en hebben een goed wedstrijdseizoen achter de rug. Cadence, Luciano, Lara en Madike hebben ook nu goed gesprongen als E jeugd springers. Deze wedstrijd mocht Britt zelfs op het erepodium plaatsnemen.

Bij de jeugd jongens D werd Bjorn weer 1e. En een NK ticket in de pocket! Bij de jeugd meisjes D werd onze enige DVO er Carly 2e. Ook zij mag naar het NK!
De meiden Michelle en Nicole werden nummer 1 en 2 bij de junior D gemengd. Wat knap zeg tussen de grote concurrentie. En hoe zuur voor Nicole. Michelle heeft zich net voor haar geplaatst. Marc moest het in zijn eerste seizoen opnemen tegen die al langer springende meiden. Heel knap gesprongen! Al je oefeningen goed uitgesprongen.

Bij de senior dames D hebben alledrie de DVO dames zich geplaatst. Gefeliciteerd Demelza, Divinia en Lisanne. Voor Demelza wederom goud in deze thuiswedstrijd. Roos vd Sluijs was al bijna zeker van plaatsing. En ging ervoor! Tijdens het inspringen de plannen wijzigen en het lukte! Goud en het NK! Voor de heren Alexei Tito en Thomas Dee was plaatsing ook al zeker. De heren gingen voor alles of niks en springen beide dubbele salto’s! Heel mooi gedaan mannen.

Goud en zilver was het resultaat.

Het synchroonspringen ging na hard trainen voor Pepijn en Megan heel goed! Ook Britt en Lara gingen lekker. Weer zilver en plaatsing! Bij de junior/ senior D gemengd was het een topdag voor Michelle en Carly! Dat werd beloond met goud! En ook naar het NK! Nicole en Bjorn sprongen heel netjes maar werden nipt ingehaald door de zusjes Moreauw. Goed gedaan allemaal!

Voor sommige werkt het goed en is het leuk om een thuiswedstrijd te springen. Voor anderen is de spanning wat groter. Maar wat een mooie wedstrijddag! We hebben genoten van jullie! De wedstrijd commissie bestaande uit Lydia, Sandra, Rianne, Marion, Elvira en Tessa hebben een visite kaartje afgeleverd! Wat zat deze wedstrijd goed in elkaar. De ballonnen pilaren gesponsord door Liesbeth van Pietersom van feestartikelen-met-korting.nl, de beamer met uitslagen door Marco en Wilfred, alle andere vrijwilligers! Helemaal top. Bedankt iedereen!