Met Leiding

Streetdancers pakken 2 x zilver

Zondag werd in Bodegraven de eerste kwalificatiewedstrijd afgewerkt, op weg naar het NK streetdance in Ahoy. DVO was met twee streetdance-teams vertegenwoordigd. In de categorie 10 t/m 13 jaar behaalde de debutantenploeg YEAH HELLOW onder leiding van Sandra van der Assem, Brenda Schot en Michelle von Nuland een 2e plaats van de in totaal 12 ploegen.

De meiden vielen niet alleen op vanwege hun gele mutsen (Yellow = ‘snelle’ uitspraak van Yeah Hellow). Hun expressie en strakke bewegingen zorgden voor deze mooie rangschikking. Anderhalf jaar geleden startte deze jonge ploeg en nu al zijn ze succesvol. Wekelijks twee uur trainen wordt beloond.

Dametjes Marit van den Bulk, Jessie Dortmont, Eva de Bot, Kim Dallau, Merel de Jong, Nylah van Pelt, Sam van Rijswijk, Ambert Veldhuijzen, Nicci Vermeij en Jill van Zanten, van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Ook de seniorenploeg in de categorie 18+ deed goede zaken. Met slechts één punt achterstand op de nummer 1 mocht RUSH, de ploeg van trainster Luka de Zeeuw, eveneens het zilver in ontvangst nemen. Gefeliciteerd meiden!

RUSH doet al langer mee aan wedstrijden. Dit seizoen bestaat de groep uit Donna Berkhout, Rosanne de Boer, Lisa van den Bos, Mariska Groeneveld, Chantal Rachman, Laura Reemeijer, Michelle Reijenga, Brenda Schot, Sanne de Weers en Leonie de Zeeuw. De meiden trainen 3 uur per week en dit jaar debuteren ze in de 18+ categorie.

Met nog twee wedstrijden in het verschiet staan beide groepen er goed voor om uiteindelijk een finaleplaats af te dwingen.

De eerstvolgende wedstrijd vindt plaats op 9 april in Winterswijk, en op 21 mei mogen beide groepen naar Emmer-Compascuum afreizen. Heel veel succes gewenst!