De trampolineploeg van DVO had zaterdag 17 ijzers in het vuur in de strijd om de Spijkenisser cup.

Deze individuele wedstrijd in diverse categorieën werd een ware prijzenregen voor onze club!

Na het ochtendprogramma stonden er 3 DVO’ er op het bronzen podium.foto spijkBij de jongste springers mocht Megan Tappij Gielen op het podium plaatsnemen!

Bij de pupillen liet haar zus Cadence Tappij Gielen meer dan 20 andere kinderen achter zich! Heel knap gedaan. In dezelfde categorie haalden Pepijn Dee en Maikel van Rijs een respectievelijke 14e en 19e plaats. Voor Maikel zijn allereerste wedstijd met andere dan DVO springers!

Ook bij de jeugdspringers een bronzen medaille. Luciano Rens die met sprongen vooruit gaat mocht op het podium plaatsnemen.

Voor Michelle de Vogel die weer terug is van weggeweest is knappe 4e plaats gevolgd door Bjorn Christiaans met een mooie 5e plaats en Christiaan van Chastelet met een 7e plaats. Ook in deze categorie veel deelnemers dus echt heel knap van de DVO springers.

Na een mooie demonstratie waar onder andere onze eigen Thomas Dee mee sprong kon de middagwedstrijd van start gaan.

Ook hier hebben we laten zien dat DVO op volle kracht vooruit gaan in de trampoline wereld.

Bij de junioren gemengd was het erepodium een DVO-onderonsje met de gouden medaille voor Djura Ardon die in de ochtend al een wedstijd had geturnd. Ze sprong op safe maar heel erg netjes! Bijna 3 punten voorsprong op Alexei Tito. Hij kreeg het zilver omgehangen en Thomas Dee die s ochtends als hulpleiding de jongste kinderen had begeleid kreeg brons. De vierde plaats was er heel knap voor Nicole Bouwmeester. Zij sprong voor het eerst in deze klasse mee!

Van de 17 deelnemers een top 4 voor DVO!!!! Helaas kan Tim Bouwmeester niet zo veel trainen maar behaalde toch een mooie 14e plaats.

Bij de senioren dames behaalde Demelza Moreauw het goud met ruim 5 punten verschil! Een super wedstijd. Haar zusje Divinia Moreauw en Margot Jonker behaalde keurig de 4e en 5e plaats.

De trainsters Lotte en Ingeborg zijn weer supertrots.

Patrick Dee bedankt voor het jureren en Lydia en Annete bedankt voor jullie hulp ook namens Sportuna Spijkenisse!!