Snertwandeling

De aftrap van de activiteitencommissie ging gepaard met een mooie blauwe lucht, een heerlijke zon en overheerlijke snert.

Patrick Tito en Martin Buntsma gaan de komende tijd hun best doen om de activiteitencommissie weer nieuw leven in te blazen. De eerste activiteit was de snertwandeling van afgelopen zondag. De voorbereidingen werden de dag ervoor al getroffen met het maken van de snert. De heerlijke winterse soepgeur verspreidde zich al snel in de zaal, waar de eerste RTT thuiswedstrijden werden gehouden.

De weersvoorspellingen waren goed. De sneeuw ontbrak nog, maar voor de rest was het super. Terwijl er die dag hier en daar een tochtje over het ijs gewaagd werd gingen wij op stap voor een uitgestippelde route in de omgeving. Een wandeling die goed te doen was voor zowel jong als oud.

Bij terugkomst stond de leuk gedekte tafel al klaar en werden we getrakteerd op snert die Martin, volgens moeders recept, gekookt had. En die was echt overheerlijk. Zelfs het roggebrood met spek ontbrak niet! Al met al een heel geslaagde aftrap!

Patrick en Martin: “ bedankt en complimenten voor de organisatie”!