Op 21 en 22 mei komen de beste turnsters van Nederland in actie tijdens het Bondskampioenschap Turnen Dames 3e divisie. In de Dordtse Sportboulevard wordt op beide dagen vanaf 09.00 tot circa 19.00 uur gestreden om de felbegeerde titel, in alle leeftijdscategorieën. De eerste dag staat in het teken van de individuele meerkamp. Op zondag worden de kwalificatiewedstrijden voor de subtop van Nederland afgewerkt en om 13.30 uur starten de beste          acht toestelfinalisten van Nederland op de onderdelen sprong, brug ongelijk, balk en vloer. Op beide dagen zijn drie D.V.O.-turnsters vertegenwoordigd, en in de subtop (zondagochtend) eveneens twee van onze eigen turnsters.

Kaartjes voor dit turnspektakel zijn op de dag zelf te koop aan de kassa van de Sportboulevard, op de 1e etage. We wensen Marit, Suzanne, Cato, Cheyenne en Nadia veel succes toe volgend weekend, evenals de trainers Helen, Petra en Marc!

Op de foto staan nog meer turnsters, die zich dit seizoen eveneens voor het NK hebben geplaatst maar later in actie komen in de talentendivisie (Fabiënne), 1e divisie (Jessy, Madelief en Luna als 1e reserve) en 2e divisie (Vera).

 

Individuele meerkamp op zaterdag 21 mei van 12.45-15.45 uur:

Marit Boon, Suzanne van der Net en Cato Zijderveld, categorie jeugd N4

 

Halve finale subtop op zondag 22 mei van 09.00-13.00 uur:

Cheyenne Lentze, categorie jeugd N2

Nadia Tito, categorie 1e divisie jeugd

 

Toestelfinales op zondag 22 mei van 13.30-18.10 uur:

Marit Boon en Suzanne van der Net, toestel vloer

Cato Zijderveld, toestel balk