Een zware dag voor de springers vanwege het gemis van Patrick Dee, ons vaste jurylid en vader van Thomas en Pepijn. Mooi wel dat het hele gezin aanwezig was om ook op deze plek Patrick te herdenken met muziek, een minuut stilte. De springers hebben ook gesprongen met een rouwband uit respect voor Patrick.

Bij de senioren wisten Demelza en Divinia al dat ze geplaats waren. Voor Divinia was het een zware wedstijd vandaag met veel emoties. Zus Demelza sprong de sterren van de hemel en verdiende eindelijk het mooie goud! Hier heeft ze heel hard voor gewerkt. Voor Margot was het erop of eronder vandaag. Zij moest het opnemen tegen Lisanne, die volgens seizoen ook uitkomt voor DVO. Helaas voor Margot is het net niet gelukt om het NK te halen.

roos demelzaBij de junioren hebben Roos, Djura, Nicole, Thomas en Alexei gesprongen. Roos heeft voor het eerst de babyfliffis gesprongen op een wedstrijd en werd beloond met de zilveren medaille, en was al verzekerd van een ticket naar Ahoy. Djura en Nicole sprongen een gedegen wedstijd. Voor Thomas een zware wedstrijd die hij prachtig heeft afgesloten, net als Alexei met een visje midden in de oefening. Dit mag van trainster Ingeborg normaal absoluut niet maar Patrick had dit geweldig gevonden. Met alle DVO ers dichtbij de trampoline, samen met Rianne en de kinderen kregen zij een fantastisch applaus.

Jeugdspringers Bjorn, Luciano, Christiaan en Michelle maakten het spannend. Nadat alle springers geweest waren was er grote blijdschap voor Bjorn en Michelle die het zilver en brons omgehangen kregen en een ticket naar het NK!!!

Pupil Cadence kwam net naast het podium maar wist wel een ticket te bemachtigen voor het NK door haar eerdere resultaten! Proficiat. Pupil Pepijn zou 2e moeten worden, wat helaas, en niet raar door de omstandigheden, niet gelukt is. Volgend jaar beter!

Instapper Megan sprong weer met veel plezier. Ze heeft haar eerste seizoen prachtig afgesloten.

Bij de synchroonparen hebben Alexei en Thomasdemelza keihard gevochten deze dag om toch nog een ticket te bemachtigen en dat is eigenlijk boven ieders verwachting gelukt. Thomas sprong ook echt heel mooi! Demelza en Roos gaan ook DVO vertegenwoordigen in Ahoy.

Erg spannend was het voor de jeugd springers. Bjorn en Luciano stonden al op de nominatie voor het NK. Maar dan moesten Michelle en Christiaan geen goud halen. En prompt wat gebeurd er! Michelle en Christiaan goud. Ze sprongen dan ook erg goed, terwijl Bjorn en Luciano een mindere wedstrijd hadden. Dus ook Michelle en Christiaan gaan naar het NK.

6 individuele springers en 3 synchroonparen naar het NK in AHOY! Fantastisch!!!!