RG Groep

48 DVO-ERS NAAR NK IN AHOY

Na diverse kwalificatiemomenten ging afgelopen weekend het NK van start voor finalisten, uitkomend in de hoogste divisies van Nederland. Maar liefst 48 deelnemers van DVO gingen de strijd aan tijdens de Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam. De resultaten zullen jullie spoedig kunnen lezen op de website maar hier alvast een opsomming van de disciplines die in actie kwamen.

Turnen dames: pupil Fabiënne Medaets, talentendivisie. Ritmische gymnastiek: A-seniore Femke de Visser, A-junioren Melissa van Soolen, Tiffany de Man, Lara van Daalen, pré-juniore Amélie van der Burgh en vier RG-groepen.

Trampoline (individueel en synchroon) en DMT: Liza Krijger, Lara van der Graaf, Britt en Björn Christiaans, Michelle de Vogel, Carly van Pieterson, Lizanne Hulshof, Divinia en Demelza Moreauw, Roos van der Sluijs, Thomas Dee en Alexei Tito.

Streetdance: Yeah-Hellow in de categorie 10-14 jaar en Rush bij de 18+. Overigens is er voor volgend jaar plaats vrij in de oudste streetdance- wedstrijdgroep dus geïntereseerden kunnen met DVO contact opnemen.