[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”60px”][vc_column_text]Grote DVO Sponsordag op zaterdag 2 juli

Op zaterdag 2 juli wordt er in het DVO gebouw van 13:00 uur tot 17:00 uur een sponsordag georganiseerd. Deze actie is een gezamenlijk initiatief van de RTT groepen, de turnselectie en de springgroepen. Het doel is om geld in te zamelen voor de aanschaf van een airtrack baan. Dit is een opblaasbare verende baan van 2 meter breed en ongeveer 20 cm hoog. Met de beschikking van een airtrack wordt het mogelijk om sneller, makkelijker en veiliger nieuwe sprongseries aan te leren.

De sponsordag zal bestaan uit een combinatie van turnuitdagingen, welke in de grote zaal worden getoond, kraampjes waar diverse spulletjes worden verkocht in o.a. de kantine en verschillende spelletjes en doe-dingen in de studio. Al met al verschillende activiteiten om het publiek te vermaken en de deelnemers te steunen om hun doel te bereiken.

De deelnemers gaan een persoonlijke uitdaging aan waar ze sponsors voor zoeken. Daarnaast doen ze als groep ook hun best om een uitdaging op gymnastisch gebied te halen. Uiteraard hopen we op veel toeschouwers om de deelnemers aan te moedigen.

Dus zet deze dag vast in de agenda en we hopen op een lekker druk, gezellig en geslaagd evenement! Iedereen is van harte uitgenodigd!

De leiding van de RTT, de turnselectie en de springgroepen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]