Zoetermeer, het podium voor de eerste plaatsingswedstrijd Trampoline individueel en synchroon in de regio Zuid Holland. Een nieuwe regio voor ons, een nieuw reglement, en nieuwe kinderen.

Het werd een mooie prijzenregen. Een groep van 20 springers vertegenwoordigen Gym DVO Dordrecht in de reeks richting het NK in Ahoy. De E springer instap gemengd Megan Tappij Gielen eindigde op een mooie 6e plaats. Waar vooral haar eerste serie heel hoog scoorde met 24.150. Pepijn Dee en nieuwkomers Tara Werkman bij de E pupillen 1 scoorden een 9e en 11e plaats. Helaas ging de laatste reeks bij Tara niet goed, maar haar eerste 2 scores mochten er zijn! Een 24.300 voor haar eerste keuze! Pepijn sprong zijn verplichte reeks zo goed dat hij zelfs de trainers verbaasde! Wauw Pepijn! Helaas moet Pepijn het altijd opnemen tegen die meisjes die zo netjes springen!

Bij het synchroonspringen sprongen Pepijn Dee en Megan Tappij Gielen naar de 9e plaats bij de E pupillen gemengd. Bij de E jeugd gemengd sprongen Britt Christiaans en Lara Vd Graaf heel knap naar het zilver! De categorie D junior en D senior is samengevoegd. Daardoor heel knap een bronzen plak voor jeugd en junior sprintsters Carly van Pietersom en Michelle de Vogel om naar het brons te springen. Jeugd jongen Bjorn is synchroon duo met junior springster Nicole bouwmeester. Zij kwamen op een keurige 4e plaats. Zussen Demelza en Divinia Moreauw zijn in dezelfde categorie op de 7e plaats geëindigd.

Bij de E pupillen 2 mochten Liza, Ouinty en Julian hun oefeningen laten zien.
Ouinty van Lara kwam net naast het podium, een 4e plaats. Liza Krijger kwam daar net onder met een 5e plaats. Maar dit beloofd wat dames! Heel knap. Voor Julian Smit, zijn eerste officiële wedstrijd, was het een heel gevecht tussen al dat meiden geweld. Maar hij houdt zich staande hoor. Een 9e plaats! Heel knap Julian. Bij de E jeugd gemengd had DVO 4 ijzers in het vuur. Britt Christiaans en Cadence Tappij Gielen eindigde allebei op een hele mooie 6e plaats in dit sterke deelnemersveld. Britts laatste keuze ging zo goed! Niet meer twijfelen Britt, je kan hem echt mooi uitspringen. Cadence heeft heel mooi en ruim gesprongen. Prachtig Cadence! Lara v/d Graaf eindigde op een 9e plaats met ook een hele mooie laatste keuze. Ga zo door dames! Luciano Rens doet het maar wel weer. Na er zo lang tussenuit geweest te zijn ivm blessures en daar best veel pech in, draait weer mee. Zij verplichte en eerste keuze deed hij boven verwachting! Niet meer twijfelen. Je staat er weer en springt naar mooie punten. Bij zijn laatste keuze was hij even in de war en sprong maar 3 sprongen.

En wat een succes bij de D springers!
Bij Carly van Pietersom kwam het harde werken eruit! Een gouden plak bij de D jeugd meisjes! Heel goed gedaan. Heerlijk ook dat je keuze oefening zo goed ging! Een 28.400 voor je laatste!! Bij de D jeugd jongens kreeg Bjorn Christiaans het goud omgehangen. Supergoed Bjorn! Ga zo door met het strak springen en uitstrekken! Ook bij de D junioren gemengd was er een podiumplaats. Nicole Bouwmeester sprong met rust naar het zilver! Hou dit vol Nicole, het word beloond!

Michelle de Vogel maakte met haar laatste keuze een foutje, maar sprong wel 10 sprongen, heel slim geïmproviseerd in de lucht. Helaas daarom wat punten laten liggen. Maar toch 5e worden, met een 27.850 voor je eerste keuze. Marc Kreuk sprong naar de 8e plaats. Hij ging de fout in bij zijn verplicht maar zijn keuze oefeningen waren subliem netjes! En toen kwamen de senioren. Met watt drama af en toe toch nog twee podiumplaatsen. Goud voor Demelza Moreauw. Een keurige wedstrijd, terwijl je weet dat je beter kan!

Zus Divinia mocht de bronzen medaille omgehangen krijgen. Ook zij had een wedstrijd die veel beter kon. Maar dan toch het podium betreden. Lisanne Hulshof had ook niet haar dag. Haar verplicht ging goed maar haar keuzes waren minder goed. Alleen maar spirit om de volgende wedstrijden te gaan knallen. Want jullie kunnen het wel dames!

Bij de C springers is het bij de heren altijd weer een verrassing hoe de wedstrijd gaat verlopen. Nu was het Alexei die de dikke mat opzocht. Jammer want het ging zo goed! Toch een zilveren medailles en hoge punten bij je andere oefeningen!
Thomas Dee sprong de sterren van de hemel. Met een gouden medaille als resultaat. Heel erg goed.

Roos Van de Sluijs werd knap 2e. Zij had al heel veel rugpijn en met inspringen ging het even fout met de Cody. Een sprong waarbij je een salto achterover op je buik maakt en vanaf je buik met een salto weer tot stand komt. Hierdoor had ze zoveel pijn dat we ervoor kozen om niet haar, toch wel pittige, keuze oefening te doen. Zij heeft haar verplichte gesprongen, met aanpassingen. Heel goed gedaan Roos. Ook al is het niet zoals je wilt, je hebt het echt goed gedaan naar wat vandaag kon! Met zelfs een 29.350 als score!

De eerste plaatsing zit erop! Met prachtige resultaten. Nog twee te gaan, 8 april mogen we, samen met nieuw onder Dubbel Mini Tramp, onze kunsten laten zien in Goes. De laatste plaatsingswedstijd Trampoline wordt “thuis” gehouden in Dordrecht op 29 april. Hou deze datum vast vrij om onze kanjers te zien springen!