Touch Of Magic Collage

105 jarig bestaan D.V.O.: een Magische jubileumvoorstelling!!

Vrijdag 9 november 15.00 uur……..de mensen van het licht en geluid zijn druk bezig met het uitladen van hun spullen bij de Sportboulevard, de werkgroep verzamelt zich op dezelfde plek en treft de eerste voorbereidingen……..19.00 uur……..de toestelploeg start met het inladen van de toestellen die bij D.V.O. vandaan mee moeten naar de Sportboulevard…..dit gaat in een sneltreinvaart. Ondertussen worden wij goed bediend door de catering van D.V.O.

Om 1.00 uur is vrijwel alles in gereedheid gebracht en is de sporthal omgetoverd tot een magisch theater waar straks onze leden gaan spetteren.

Zaterdag 10 november 8.00 uur….sommigen met wat kleine oogjes……zijn we weer present in de sporthal. Licht wordt getest, de laatste puntjes worden op de I gezet en om 9.30 uur starten we met de generale repetitie voor alle deelnemers.

Rond 12.00 uur staat er een overheerlijke lunch klaar, gemaakt door onze vrijwilligers van de kantinecommissie en dan gaat het echt bijna gebeuren.

Om 13.00 uur gaat de zaal open en staan de vele, vele vrijwilligers klaar op hun posten, het publiek zoekt een plekje in de zaal en rond 13.30 uur start de eerste jubileumvoorstelling Touch of Magic.

Na de voorstelling staat er voor alle vrijwilligers een maaltijd klaar en maken we ons op voor show twee. Om 18.30 uur ging de zaal weer open en om 19.00 uur knalden we met de tweede voorstelling, ook weer ondersteund door onze vele vrijwilligers.

Waarom vertel ik niet wat specifieks over de show??? Het is vrijwel onmogelijk om daar per groep, per act, per leiding iets over te vertellen, zonder iemand tekort te doen, je had er echt bij moeten zijn om dat te beleven!!!

Het is niet uit te leggen wat we hebben neergezet met elkaar. 600 deelnemers die allemaal hun beste beentje hebben voor gezet. Een mooie afwisseling in dans en toestelnummers, met een prachtig decor.

Stuk voor stuk mooie, goede en leuke nummers, in elkaar gezet door onze leiding, waar vele, vele weken voor getraind is door de deelnemers. Het was genieten met een grote G.

Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Zonder hen had deze jubileumshow niet zo succesvol geweest: de toestelploeg, de leiding, de hulpleiding, alle mensen van de catering, alle vrijwilligers rondom de uitvoering in de turnhal, in de sporthal, bij de ingangen, de heren van licht en geluid Behind the scenes, de heren van de filmpjes en live beelden, de brandwacht, de fotografen, EHBO, de mensen van de beamer en livestream naar de turnhal, de mensen voor het rijden van de toestellen vrijdag en zaterdag…………….wij zijn jullie allemaal dankbaar!!!

En last but nog least: Onze deelnemers aan deze twee magische shows. Het was de laatste weken veel trainen en ook 10 november was voor jullie een lange dag, maar het was niet voor niets. Wij hebben veel positieve reacties gehoord en hopen dat jullie er ook van hebben genoten!!! Dank jullie wel.

Na 1,5 jaar van voorbereiding zit het er dan opeens op voor de werkgroep. Een raar maar goed gevoel. Vooral de laatste weken waren intensief en spannend, maar we kunnen met recht trots zijn op wat we met elkaar hebben neergezet.

Een groot woord van dank aan: Angelique Simon, Patrick Piket, Astrid van Spanje, Petra de Gast, Luka de Zeeuw en Femke Kok is in deze wel op z’n plaats.

Ons thema is zeer goed uit de verf gekomen, “Touch of Magic” je was geweldig!!!

Tot over 5 jaar, dan hopen we ons 110 jarig bestaan te vieren.

 

Namens de werkgroep,