Niet 1, maar 2 keer winst!

In januari turnden de instappers al hun eerste wedstrijd tegen Sparta. Eentje waar we nog met veel plezier op terugkijken. We hadden weer hard geoefend op het onthouden van de oefenstof. Iets wat toch altijd wel lastig is op die leeftijd. Maar op wat kleine dingen na ging het toen al heel goed. Hetgeen werd beloond met een mooie overwinning. Een goede start dus. Maar we boffen dit jaar natuurlijk ook dat we veel 2e jaars instappers hebben. Zij zijn al vertrouwd met de oefenstof en trainen inmiddels hard op de bonus onderdelen.

Alleen Bo van Driel vanuit de kweekvijver is 1e jaars instap. Maar die werkt heel hard om de rest bij te houden. Wat haar ook heel goed lukt, knap hoor!

Zaterdag 25 maart gingen we weer vol goede moed richting Meerkerk voor de 2e wedstrijd tegen GVM.

We begonnen op sprong en brug. Hier en daar wat kleine schoonheidsfoutjes maar verder een prima start. Op naar de balk! Lynn begon met een super oefening, compleet met handstand en snelle rol en zonder val. Top!

Goed voorbeeld doet volgen….alleen deze keer niet. De anderen hadden bijna allemaal wat pechmomentjes, waardoor het niet lukte om op de balk te blijven. Maar ze lieten de moed niet zakken en gingen vrolijk verder naar vloer. Ook daar gaan ze steeds beter turnen. De balletlessen werpen hierbij ook hun vruchten af, wat goed aan de loopsprongen te zien is.

De 2e wedstrijd zat er op en het was afwachten op de uitslag. Spannend…

Maar die bleek top! Gewonnen! Hierdoor houden we nog zicht op een finaleplaatsje. Op naar de laatste beslissende wedstrijd op 14 april.